Search
Close this search box.

Esther: ‘Een fluistering over de nieuwe tijd en over lichtwerkers’

Illuminate Body, Mind And Soul.

esther van der werf lichtwerk nieuwe tijd

Mijn naam is Esther van der Werf (42). Ik ben moeder van een prachtig nieuwetijdskind, eigenaresse van de Levensschool in Friesland, waar ik lessen geef over licht en liefde, waar ik ook een opleiding lichtwerk verzorg, levenscoach, auteur over licht en liefde, engelenkaarten ‘Voorbij de regenboog’, inspirator en een intens doorleeft mens. Ik ben uitgenodigd om een stukje te schrijven op deze mooie community. Schrijven en mensen raken via mijn fluisteringen is een passie van mij. Vandaag geef ik jullie een fluistering over de nieuwe tijd en over lichtwerkers.

In de nieuwe tijd waarin wij nu leven is een bijzonder verhoogde frequentie van energie aanwezig. Het aquariustijdperk laat zich voelen op vele manieren. De lichtwerker voelt een steeds grotere drang om zijn of haar licht en liefde te verspreiden en om het leven te leven zoals de ziel dat influistert. Deze lichtwerkers zijn nodig om zo de verhoogde energie te helpen indalen bij andere mensen. Er is onwijs veel licht en liefde voelbaar aanwezig en dat maakt dat ook schaduwstukken zich overal intenser laten zien. Hierdoor kan het voelen als een verwarrende tijd.

Ik noem deze tijd het hart gedragen bewustzijn, waarbij het belangrijk is dat wat je doet ook resoneert met je hart, met je wensen en met je verlangens.

Wat er gebeurt is dat  je hartchakra zich op een diepere manier aan het openen is. Wat er voor zorgt, dat je steeds meer en meer voelt wat je nog wel wilt en ook wat niet meer bij je past. Je lijf reageert misschien, gaat in de weerstand en ook emotioneel voel je dat je deze innerlijke weerstanden niet meer kunt negeren. Ik noem deze tijd dan ook het hart gedragen bewustzijn, waarbij het zeer belangrijk is dat wat je doet ook resoneert met je hart, met je wensen en met je verlangens.

Je ziel wil naar voren komen, wil gaan doen waarvoor het is bedoeld. En meestal is dit iets heel anders dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Alles wat nog met de WIL verbonden is, of met hard werken zal niet meer lukken. Het gaat er namelijk om, dat wij als zielen datgene doen waar we echt gelukkig van worden. Werken en leven vanuit je hart en leven in overgave en verbinding. Dit vraagt om keuzes te maken, zelfonderzoek, tijd en ruimte om je over te geven aan dat wat je hart je wil ingeven.

Ik wil je zeggen dat je mag vertrouwen op alle ingevingen die je krijgt. Je ziel weet exact de weg en twijfelt niet, het is enkel je hoofd, die je wilt houden waar je bent vanuit controle en grip. Uiteindelijk is niets zeker, dat is een illusie, Het enige wat zeker is, is dat jij altijd veilig bent en dat je alles in je draagt wat je maar nodig hebt om je fijn te voelen.

Dit is ook een tijd waarin oude angsten en patronen zich in een vergrootglas laten zien. Het is de tijd voor diepe transformaties, om zo ook jou en ook de wereld naar het nieuwe bewustzijn te brengen. Het is belangrijk dat je met liefde naar deze oude gevoelens kijkt en ze omarmt. Het enige wat deze gevoelens vragen is om door jou in liefde en licht te worden gezien. Blijf je verbinden met je hart en voel maar, dan voel je ook de kracht en de wijsheid die in jou aanwezig is. Lichtwerk is in deze tijd nodig, om liefde en licht te verspreiden op de plekken waar de schaduw nog actief is. Overgave is belangrijk in deze tijd en vertrouwen, alles komt altijd goed.

Meer interessante artikelen:

Group 6 CopyCreated with Sketch.

Inschrijven nieuwsbrief

Laat jouw gegevens hier achter en wij doen de rest.
Maandelijks zal je op de hoogte gehouden worden.