over

Lightworkers Community

Illuminate Body, Mind And Soul.

De Lightworkers Community is opgericht zodat lichtwerkers zichzelf en elkaar kunnen inspireren, informeren – en zich met elkaar kunnen verbinden op het pad van bewustzijn.’

Antonietta Barberio

Antonietta is de Co-founder van de Lightworkers Community. Na een periode van een burn out is één ding duidelijk geworden en dat is dat alle wijsheid in haar hart zit. Daardoor is zij vanuit haar hart gaan leven. Tevens beseffen dat wij het hier op de aarde moeten doen, waardoor zij vervolgens haar ratio mee laat werken in het behalen van haar doelen.

Constant het schakelen tussen hart en ratio, maakt dat zij momenteel steeds meer haar mooiste leven aan het leiden is.

Dit doet zij samen met haar man, 3 kinderen, kat, kippen en hond in Poortugaal – waar zij gek is op tijd spenderen met het gezin, wandelen in het bos en op het strand, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Als docent, holistisch therapeut en Reiki Master, begeleidt zij cursisten en cliënten naar het hervinden van hun innerlijke kracht, hun zielsmissie en zielspad. Dit doet zij vanuit haar eigen praktijk YIP en bij ZoMa opleidingen.

De Lightworkers Community is ontstaan vanuit een zielsverbinding met Sanne-Lotte en de gedeelde missie om in liefde, zielen met elkaar te verbinden,te versterken en een podium te creëren, om zo bewustwording, licht en liefde te verspreiden, zodat wij de magie van de hemel op aarde kunnen creëren.

Sanne-Lotte Langbroek

Op 14 februari 2021 richtte Sanne-Lotte de Lightworkers Community op. Na een uitdagende periode in haar leven ontdekte ze het pad van bewustzijn, zingeving en energiewerk. Dit bevestigde wat ze diep van binnen altijd al wist: er is zoveel meer!

Tijdens de opleiding tot Holistisch therapeut leerde ze haar zielsmaatje Antonietta kennen, die het missende puzzelstukje bleek om de Lightworkers Community werkelijk tot leven te brengen.

Vanuit enthousiasme brengt ze zoveel mogelijk gelijkgestemden bij elkaar om herkenning en heling te bieden, zachtheid te verspreiden en bewustwording te creëren.

Gedragen door een liefdevol netwerk en samen met haar man, twee katten en poolhond woont ze in een jaren 30 woning in het historische, Noord-Hollandse stadje Enkhuizen. Haar andere passies zijn reizen, dagdromen en verdwalen in creativiteit, de combinatie van diepe en goedlachse gesprekken en een verse kop cappuccino.

De Community – alles op één plek

Wat je op dit moment ook nodig hebt om de obstakels te verzachten en de verbinding met je hart te vergroten, hopen we je te kunnen bieden op dit platform.

Er is oneindig veel moois te ontdekken op het gebied van lichaam, geest en ziel – dat we zoveel mogelijk van deze kennis en tools wilden bundelen op één plek: de community!

Net zoals het rimpeleffect in water, geloven we dat de liefde die van nature vrijkomt als we steeds dieper in contact komen met ons Zijn, een positief effect heeft op de omgeving en zich steeds verder uitspreidt. Zo helpen we uiteindelijk niet alleen onszelf, maar ook elkaar – en andersom.

Een vleugje magie van het universum op aarde creëren; hoe mooi is dat?

Bewustwording en heling stopt niet bij jezelf, maar zelfs nog mooier en groter worden als het wordt gedeeld in verbinding met anderen.

Word lid van De lighthouse

Ben je een professional werkzaam in de holistische sector of een passievolle ziel op zoek naar
informatie, inspiratie, verbinding en tools op het gebied van spirituele verdieping?

We’ve got you!

verdieping

Nog meer verdieping met een mediabibliotheek vol extra’s

Verbinding

Maandelijkse online healingsessie en Q&A met Antonietta en Sanne-Lotte

Community

Kom in contact met gelijkgestemden via het forum platform

Members

Professionals

Deze liefde, verbinding, inspiratiebron en dit podium voor lichtwerkers die elkaar supporten, inspireren en omhoog helpen vanuit een stevige en veilige bedding, die gedragen wordt door Sanne-Lotte en Antonietta.’