Zoek
Sluit dit zoekvak.
lighthouse

De Lighthouse

Illuminate Body, Mind And Soul.

Een membership platform met extra verdieping tijdens je persoonlijke reis

De Lighthouse is je veilige thuishaven op het gebied van spirituele verdieping, bewustzijnsgroei en holistisch leven.

Een membership bij de Lighthouse is voor iedereen die behoefte heeft aan spirituele verdieping, bewustwording en heling. We richten ons vooral op de kern en gaan dus wat dieper in op zijnsoriëntatie en het energetische niveau. We doen ons best om je zo goed mogelijk te voorzien in waardevolle, nieuwe content. Van energetische healingvideo’s tot exclusieve blogs en interviews met kundige professionals. Hoe fijn is het dat alles op een plek te vinden is?

Ben je een ondernemer in de holistische sector? Dan kan de Lighthouse een grote bijdrage leveren in het bijleren en opdoen van nieuwe kennis in het werkveld, om te netwerken via het forum en bovenal om nog meer vanuit je eigen kern te gaan leven en werken.

Als ondernemer krijg je ook een plek in onze zoekmachine. Zo ben je goed in beeld bij lezers op de website als ze op zoek zijn naar professionals in de buurt.

Maandelijkse Member vlogs

Elke maand deelt Sanne welke thema er centraal staat en deelt ze de nieuwe datums van events, workshops en masterclasses.

Meditatie- en healingvideo’s

Geniet altijd en overal van diepgaande energietransmissies en ontspannende meditaties. Als member heb je eindeloos toegang tot alle videocontent.

Exclusieve artikelen en interviews

Laat je inspireren en informeren door de mooiste artikelen en interviews van doorgewinterde professionals en experts.

Een uitgebreid forum met gelijkgestemden

Samen een veilig draagvlak creëren is de kern van de community. We hebben het vaak al zo lang alleen moeten doen. Op naar meer samen Zijn!

Maandelijkse Live Q&A VIA ZOOM

Tijdens het bewustwordingsproces komen er soms vragen, verwarring of oude patronen omhoog. Samen zorgen we voor opheldering zodat je weer verder kunt.

Maandelijkse ONLINE healingsessie

Elke maand organiseren we een diepgaande, energetische helingsessie van 60 minuten voor members live via Zoom.

Member

/ maand
  •  

Professional

/ maand
  •  

Laat de Lighthouse een licht schijnen op jouw pad naar innerlijke vrede en geluk. 

Bij de Lighthouse bieden we een warm en liefdevol draagvlak voor jou als member. 

Naast een platform boordevol inspiratie, informatie en verbinding – willen we je zo goed mogelijk begeleiden. Daarom organiseren we ook maandelijkse healingsessies en Q&A’s via Zoom. 

Dit is nodig omdat er tijdens je helingsreis van alles omhoog kan bubbelen, zoals oud zeer, verwarring of belemmerende overtuigingen. 

Keer op keer begeleiden we je weer terug naar de verbinding met je hart – naar je Zijn. Vanuit die kern helen alle buitenste laagjes mee. Het wordt alleen maar mooier en mooier. 

Het is echt een magische reis. Ga je mee?

"The greatest journey in life is the journey within, for when you find this deep connection inside the heart, the world opens up to you as one big magical adventure."

Group 6 CopyCreated with Sketch.

Inschrijven nieuwsbrief

Laat jouw gegevens hier achter en wij doen de rest.
Maandelijks zal je op de hoogte gehouden worden.