Search
Close this search box.

29 maart 2023 – Verbindingscirkel (online) – 20.30 – 21.00

Illuminate Body, Mind And Soul.

verbindingscirkel

Samen verbinden en mediteren

Ben je op zoek naar een moment van ontspanning en verbinding met gelijkgestemden? Dan nodigen we je van harte uit voor onze tweede online Verbindingscirkel op woensdag 29 maart van 20.30-21.00. We zouden het geweldig vinden als jij erbij bent.

Tijdens de Verbindingscirkel creëren we een liefdevol samenzijn met een groep gelijkgestemden, waarin we ons met onszelf en elkaar verbinden en mediteren.

Wat gaan we doen?

Elke maand creëren wij bewust een moment om samen met gelijkgestemden dieper in ons lichaam en hart te zakken, te verbinden en te mediteren. Elke maand sessie staat er een nieuw thema centraal waar we ons op afstemmen. Deelnemers die daar behoefte aan hebben, kunnen kort iets inbrengen wat hen op het hart ligt. Elkaar dragen en gedragen worden.

In deze veilige en warme online ruimte kun je jezelf zijn en zul je voelen hoe het hogere trillingsniveau helend werkt en je helpt om dieper te zakken in je lichaam, geest en spirit. Door deze ontspanning te ervaren en je even terug te trekken uit je dagelijkse focus, kan je positieve veranderingen in jezelf gaan ervaren.

Details event

Waar: Online via Zoom
Datum: 29 maart 2023
Tijd: 20.30 – 21.00
Thema:
Begeleiding:
Antonietta en Sanne-Lotte
* Deelname is gratis

 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de Verbindingscirkel? Klik dan op de knop Aanmelden hieronder om je plek te reserveren. Laat ons ook gerust weten als je alvast iets wilt inbrengen dat past bij het thema van de sessie. We kijken er enorm naar uit om samen de ontspanning in te duiken!

Group 6 CopyCreated with Sketch.

Inschrijven nieuwsbrief

Laat jouw gegevens hier achter en wij doen de rest.
Maandelijks zal je op de hoogte gehouden worden.