Her Inner Peace
meets
Arts of Healing

ONE DAY RELEASE RETREAT

Bijna uitverkocht!

5 juni 2022 10.30-22.00

Bergen, Noord-Holland

Workshops + kampvuur

Inclusief lunch en diner

Prachtige vrouw, deze retreat is voor jou...

P(k)rachtige vrouw, deze retreat is voor jou als je een verlangen voelt om jezelf te bevrijden van datgene waar je je (onbewust) te lang aan hebt vastgehouden. Je mentale, geestelijke en fysieke gezondheid is toe aan het laten stromen van vastzittende energie zodat je weer in je kracht gaat staan. Je lichaam en zenuwstelsel zijn overprikkeld, je voelt je constant getriggerd en je hebt behoefte aan een dag waarin je jezelf helemaal kunt laten gaan. Een deep dive within yourself to release that which does not serve you anymore. Voel je dat dit resoneert en ben je bereid om een in een hogere energie frequentie te komen? Aarzel niet langer en schrijf je in!

Release: to allow (something) to move, act, or flow freely.

‘’You stand on the shoulders of thousands of amazing women. A winning line of strong, courageous females. Those who have come before us and those who will come after us, –  just as we are each made of stars we are also made of each of them.’’ – Rebecca Campbell.

‘’When women come together we heal as one’’

Violetta Ignateva

Gecertificeerd Holistisch Coach / NLP Master / Trainer / Yoga Docent / Intuïtief Familie Opsteller / Meditatie Begeleider / Kunstenares / Filosoof

Parwana Faqiri

Gecertificeerd Holistisch Counselor / BRTT (Body Remembers Trauma Therapy) Facilitator / Trauma Release Breathwork Facilitator / Stress & Burn-out Counselor / Life Coach / Trauma – Expert / Natuurvoedingsadviseur/ Therapeut

Previous
Next

Een liefdevolle dag in De Berkeley

De retreat vindt plaats op een prachtige locatie in Bergen in Noord-Holland. Het biedt o.a. rust, natuur, privacy, comfort en warmte. Bergen is omringd met een prachtige bos en de zee waardoor het de ideale locatie is om tot rust te komen en jezelf te onderdompelen in self-care en self-love. Een eendaagse trip weg van alle drukte en dagelijkse to do’s in een rustgevende, groene omgeving. Ontzorg jezelf en laat je meenemen op deze magische journey.

In het teken van 'loslaten'

Onze retreat ‘Release’ staat in het teken van loslaten. Het loslaten van oud ballast (trauma’s, emoties, mensen, situaties, gedachtes, patronen, overtuigingen) die ons niet meer dienen. Loslaten zodat de vastzittende levensenergie weer kan vrijkomen en er ruimte ontstaat voor alles wat zich aan wil dienen in je leven. Loslaten is een spirituele oefening die doordrenkt is van genezing, het is een daad van empowerment en deze kracht zit in ieder van ons. De kracht om tot jouw ware kern te komen, om jezelf elke dag toe te wijden aan liefde en heling en om te herkennen wat er losgelaten mag worden.

Loslaten werkt bevrijdend

Er zijn zoveel manieren om los te laten, zoveel waardevolle rituelen die onze inheemse voorouders ons hebben gegeven en dit zal op deze magische dag door middel van een uniek programma worden waargemaakt. Voor ons begint loslaten met het erkennen van je kracht en wordt versterkt door het feit te eren dat je liefde verdient. Loslaten is pijnlijk maar oh zo bevrijdend! Het is een verschuiving, een dans, een onderdeel van het leven.

Aanmelden via: parwana@herinnerpeace.nl

Dompel jezelf onder in zachtheid

In dit volledig verzorgde retreat Release zorgen wij ervoor dat je je kunt onderdompelen in zachtheid en wordt je uitgenodigd om alles wat jou niet meer dient los te laten. Wij creëren een veilige, warme en liefdevolle bedding en geven jou daarin de aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke proces. Je zult tijdens deze waardevolle dag de liefde, compassie en diepe verbinding met jezelf en andere gelijkgestemde soul sisters ervaren en delen.

De magie van een vrouwencirkel

Het creëren van deze Release day is ontstaan vanuit de vraag en behoefte om met gelijkgestemden vrouwen samen te komen. Wanneer vrouwen samenkomen om te helen en elkaar daarin ondersteunen – Magic happens – er ontstaat een energetische shift, een sacred sanctuary waarin je je gezien, gehoord en geliefd voelt en alles er mag zijn. Hieruit ontstaat de meest krachtige energie die zo sterk is dat het niet in woorden uitgelegd kan worden, het moet ervaren en gevoeld worden.

Aanmelden via: parwana@herinnerpeace.nl

Over ons

Onze eerste ontmoeting vond plaats tijdens een workshop (de 5 liefdestalen) die Violetta destijds gaf: voor beide was het een hele bijzondere ontmoeting. Sinds die dag zijn we onafscheidelijke vriendinnen en zielsmaatjes. Het voelde alsof we elkaar al jaren kenden – we geloven ook dat onze zielen elkaar al hebben gekend – want hoe was het anders mogelijk om zo een speciale connectie te ervaren terwijl we elkaar pas net hadden ontmoet? Door de jaren heen hebben we elkaar de steun, liefde en heel veel plezier kunnen geven, in alle aspecten van het leven.

We bundelen onze krachten

We hebben beide gaandeweg onze eigen praktijk gestart en inspireren elkaar dagelijks in het mooie werk dat we leveren. Zo kwamen we tijdens een (van de vele) koffie dates op het idee om onze mooie gifts en krachten samen te bundelen en een retreat te organiseren! Doordat we dezelfde visie delen en in onze praktijk ons richten op het begeleiden van vrouwen in hun healing journeys beschikken wij over de perfecte combinatie van tools, technieken, unieke gifts en light die we met alle liefde willen delen. Her Inner peace meets Arts of healing.

Deze dag bestaat uit:

 • Een volledig verzorgd programma
 • Een heerlijk voedzame lunch
 • Een gezond en lekker diner
 • Onbeperkt koffie, thee en healthy snacks
 • Trauma Release Breathwork t.w.v. €105,-
 • Inspirerende oefeningen
 • Een Healing Art workshop
 • Een Cacao Ceremony + Feminine Embodiment Movement workshop
 • Een Release Sisterhood Vuurceremonie
 • Een liefdevol team
 • Persoonlijke aandacht en extra ondersteuning door Sanne-Lotte Langbroek (holistisch therapeut & reiki master)

Aanmelden via: parwana@herinnerpeace.nl

Datum, tijd & Locatie

Zondag 5 juni 2022
Inloop: 10:00
Start: 10:30
Einde: Tussen 22:00-23:00

De Berkeley
Nesdijk 20 H
1861 MK Bergen NH

*Gratis parkeren

Investering

Deze retreat is een waardevol cadeau aan jezelf: een investering waar je nog lang van zult nagenieten in de vorm van inzichten, een lichter gevoel en het afgesloten hebben van bepaalde stukken waar je eerder niet bij kon komen. 

Early bird: €147,- (geldig t/m 7 mei 2022)
Eerste editie: €177,-

Let op: nog maar 1 plek beschikbaar!

Pak je kans en meld je aan via: parwana@herinnerpeace.nl