Welkom,

Welkom bij The Lightworkers Community.
Een online platform waar jij je als sensitieveling kunt onderdompelen in waardevolle artikelen, informatie, inzichten, tips & tricks, levenslessen en nog veel meer. Lees en leer je graag over thema’s op het gebied van mind, body & soul? Dan ben je hier op de juiste plek. Van onderwerpen zoals leven vanuit je intuïtie tot de top 5 boekentoppers voor een lichter leven, je vindt het hier!

Op 14 februari 2021 is The Lightworkers Community gestart door oprichtster Sanne-Lotte. Zij heeft haar hoogsensitiviteit volledig omarmd en is volop vanuit het hart gaan leven na een leven vol met belangrijke lessen. Haar missie is om meer liefde te verspreiden over de wereld voor mens, plant & dier. Dat lukt het beste met een liefdevolle tribe waar je op terug kunt vallen.

De Visie

The Lightworkers Community is een plek waar liefde, openheid en acceptatie heerst en waar oordelen enkel geobserveerd en losgelaten worden. Een plek waar veiligheid heerst. Waar we mogen groeien en leren van elkaar.

Een plek waar we elkaar proberen te begrijpen en elkaar te leren zien en aanvoelen vanuit een liefdevolle intentieEen plek waar we gaan voor een hoger bewustzijn en een hoge energiefrequentie. Een plek waar je weer oplaadt.

Het online platform zal zich de komende tijd uitbreiden en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe artikelen & freebies (gratis goodies). Via de pagina nieuwsbrief kun je je aanmelden voor een wekelijkse magische boost, volop inspiratie.

Wil je meeschrijven?

Er is niet maar één waarheid. Wil je jouw expertise, visie of passie delen over een bepaald onderwerp? Stuur dan jouw idee in een mail naar ons toe. Dan bekijken we samen of deze passend is binnen het platform. Je artikel wordt dan geplaatst op de website en Socials. Dit mag eenmalig maar ook regelmatig.

Meeschrijven is kosteloos en draagt bij aan een mooiere wereld! Ben je enthousiast? Stuur jouw mail dan naar: info@lightworkerscommunity.nl